Compleet gemak in feiten en cijfers

Alle feiten en cijfers handig bij elkaar. Slimme tools die uw werk nóg makkelijker maken. Fiscaal Memo – de app inclusief het boek – is hét standaardinstrument voor iedere belastingdeskundige. Wilt u ook kunnen rekenen op Fiscaal Memo? Bekijk het filmpje en zie hoe!

Android app on Google play   Download on the App Store

Fiscaal Memo app: compleet gemak in feiten en cijfers

Bestellen

Fiscaal Memo

Fiscaal Memo bevat de voornaamste feiten en cijfers (bedragen, forfaits, drempels, percentages e.d.) die nodig zijn in de dagelijkse praktijk van de deskundige op fiscaal, juridisch, sociaal-arbeidsrechtelijk en financieel gebied.

Fiscaal Memo Verdiepingsmemo’s

Fiscaal Memo Arresten & Beleid

Geeft een overzicht van de belangrijkste in het afgelopen kalenderjaar verschenen jurisprudentie van de Hoge Raad en het Europese Hof van Justitie uit het fiscale rechtsgebied. Ook bevat Fiscaal Memo Arresten & Beleid  een samenvatting op kernpunten van de fiscale beleidsbesluiten die in het afgelopen kalenderjaar bekend zijn gemaakt. Daarnaast bevat het Memo andere min of meer officiële standpunten van het Ministerie van Financiën, de Belastingdienst. de Europese Commissie en de Commissie voor de Verzoekschriften uit de Tweede Kamer uit het afgelopen kalenderjaar.

Fiscaal Memo Wet & Regelgeving

Bevat een samenvatting op kernpunten van de belangrijkste bepalingen uit wetten, uitvoeringsbesluiten en uitvoeringsregelingen binnen het fiscale rechtsgebied.

Fiscaal Memo BTW

Biedt op heldere wijze een overzicht van de thans geldende regelingen op het gebied van de omzetbelasting.

Faq Fiscaal Memo app